Hypotheken

De financiering van een woning of het oversluiten van uw hypotheek naar een andere hypotheekverstrekker zijn complexe & arbeidsintensieve trajecten.

Dat heeft te maken met:
Het gegeven dat er meerdere partijen bij betrokken zijn (jijzelf, de verkoper, de makelaar, de taxateur, de hypotheekadviseur, de hypotheekverstrekker en de notaris).

De opsomming van dit rijtje begint niet voor niets bij jou, want jij bent het centrale punt waaromheen alle andere betrokkenen hun diensten verrichten. Jij krijgt informatie van alle betrokkenen die op hun beurt van jou de te nemen beslissingen verwachten.

Bij Hummel-Klein kan het rijtje betrokkenen anders zijn: Jijzelf & de hypotheekadviseur van Hummel-Klein, de makelaar, de verkoper, de taxateur, de hypotheekverstrekker en de notaris.

Pal naast je in het centrale punt staat onze hypotheekadviseur die samen met jou alle informatie van de overige betrokkenen ontvangt, op waarde schat en je helpt met het nemen van de belangrijke beslissingen.

Het kopen van een huis is een aangelegenheid die zich niet vaak voordoet in een mensenleven. Fouten in dat traject kunnen kostbare consequenties hebben. Dit is de reden dat Hummel-Klein je aanbiedt om samen met jou het middelpunt te vormen van alle betrokkenen om je op elk moment behulpzaam te kunnen zijn bij de overwegingen die je maakt om tot een beslissing te komen.

Daarnaast bieden wij vanaf 1 januari 2016, in aanvulling op de huidige dienstverlening, ook een nieuwe vorm van hypotheekbemiddeling aan.
Bij deze vorm combineren we face-to-face contact met online communicatie. Uit onderzoek is gebleken dat daar veel behoefte aan is. Om aan die wens tegemoet te komen, zijn wij een samenwerking aangegaan met thuisinventarisatie.nl
We zijn er trots op dat we je deze vorm van dienstverlening als één van de eersten kunnen aanbieden.