Verzekeringen

Het bemiddelen in verzekeringen is, ondanks dat er partijen zijn die je anders willen doen geloven, nog steeds een vak. Met andere woorden je moet verstand hebben van wat je doet! Je moet weten welke verzekeringsdekking je nodig hebt, je moet in staat zijn om de producten van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken (en nee dat lukt niet met vergelijkingswebsites, die bieden geen objectief vergelijk), je zult willen weten hoe de verschillende verzekeraars hun dienstverlening verrichten (hoe gaat men om met de schadebehandeling, hoe vlot verwerkt men de wijzigingen enz.).

Waarom neemt online verzekeren zo’n vlucht? Omdat er over het algemeen weinig belangstelling voor verzekeren is, het wordt gezien als een noodzakelijk kwaad en het mag zo min mogelijk kosten.
Niettemin kosten verzekeringen nog steeds veel geld en (gezien de schadelasten van de afgelopen jaren i.c.m. de toenemende concurrentie onder de verzekeraars) stijgen de premies en/of verschraalt de dekking. Omdat je er weinig belangstelling voor hebt is de kans dat je verzekeringen in de loop van de tijd niet up-to-date meer zijn groot en daar merk je allemaal niets van totdat je een beroep moet doen op je verzekeraar en er onder heel vervelende omstandigheden achter komt dat je keuzes van destijds niet (meer) passen bij je huidige situatie.

Wij geloven bij Hummel-Klein nog steeds in de toegevoegde waarde van de vezekeringsadviseur die nadat het advies is uitgewerkt bemiddelt in de producten en ervoor zorgt dat de dekking van de verzekering past bij het risico dat is vastgesteld. Die je verzekeringen up-to-date houdt en die je helpt als er iets gewijzigd moet worden of als je schade hebt.

Waarom?
Omdat we weten dat voor veel mensen verzekeringen echt niet zo eenvoudig zijn als dat wordt beweerd en omdat veel mensen gewoon het gemak willen inkopen, ze willen goed verzekerd zijn zonder daar zelf veel rompslomp van te hebben. Omdat ze langs willen komen als er wat aan de hand is en niet telefonisch van het kastje naar de muur gestuurd willen worden.

Tot welke groep behoor jij?

Hummel-Klein heeft aanstellingen bij heel veel Nederlandse verzekeraars waar we voor jou verzekeringen kunnen afsluiten. Heb je verzekeringen die je niet wilt opzeggen maar wil je wel de toegevoegde waarde van je eigen verzekeringsadviseur? Ook dat kan bij Hummel-Klein. Neem voor meer informatie contact met ons op.