Inventariseren

Bij Hummel-Klein geven wij op de persoon gericht advies. Dit betekent dat wij de adviezen die wij maken speciaal voor jou schrijven en dat de producten die wij je (wanneer van toepassing) aanbevelen zo goed als mogelijk passen bij het advies dat we voor jou gemaakt hebben.

Daarom is het belangrijk dat we je goed leren kennen. We willen graag van jou weten wat jij belangrijk vindt, hoe jouw leven er nu uitziet, wat je al weet over financiële zaken enz.
Om dit goed in kaart te brengen is een grondige inventarisatie nodig. We hebben daarvoor een methode gevonden die het jou makkelijk maakt.
Klik hieronder op ons logo en registreer je. Daarna kun je zelf, thuis, op een moment dat het jou schikt de gegevens invullen die wij nodig hebben.


Logo_HummelKlein_22222
Het inventarisatieprogramma is je op allerlei manieren behulpzaam bij het verzamelen en het invullen van de gevraagde informatie. Ook wordt er veel uitleg gegeven over financiële zaken, zodat je goed voorbereidt bent voor het eerste gesprek met de financieel planner CFP®. Daarnaast kun je de documenten die nodig zijn eenvoudig uploaden in je eigen persoonlijke omgeving die alleen voor jou en voor ons (de medewerkers van Hummel-Klein) zichtbaar zijn. Het programma werkt onder een zeer zware beveiliging (gelijk aan de website vereisten voor internetbankieren), de antwoorden die je invult en de documenten die je up-loadt worden dus goed beschermd.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je ondanks de uitleg in het programma toch vragen hebt. In dat geval kun je contact opnemen met Marja Benschop en zal zij je weer op weg helpen met het invullen van de vragen in het programma. Marja is op maandagmorgen, dinsdag en donderdag de hele dag bij ons op kantoor werkzaam.