Onze samenwerkingen

Wij willen onze dienstverlening zo optimaal mogelijk kunnen uitoefenen. Daarom werken wij samen met andere partijen.

Wij werken samen met ANAC Backoffice, de Financiële Makelaar,
de Kredietmakelaar,Thuisinventarisatie.nl en FINIX.
Wij hebben deze partijen gekozen vanwege hun kwaliteit en capaciteit.

ANAC Backoffice, de Financiële Makelaar en de Kredietmakelaar zijn ieder in hun eigen categorie verkozen tot beste service-provider.
Thuisinventarisatie.nl & FINIX leveren geavanceerde software waarmee wij werken.

De medewerkers van ANAC Backoffice zijn onze collega’s op afstand (Eindhoven). Zij behandelen allerlei administratieve zaken op het gebied van wijzigingen, schademeldingen, en (premie) incasso’s.
Door deze samenwerking hebben wij onze telefonische bereikbaarheid sterk kunnen verbeteren. Zijn wij in staat om schadebehandelingen zeer effectief uit te voeren en kunnen we op een efficiënte manier schadeverzekeringen wijzigen. Niet alleen op productniveau maar ook van verzekeraar.
Je kunt van deze collega’s post ontvangen of met hen telefonisch in gesprek komen. Het is daarom goed om te weten dat deze collega’s ook bij Hummel-Klein horen.

Van de Financiële makelaar en de Kredietmakelaar, gebruiken we de inkoopkracht. Daardoor kunnen we jou nagenoeg iedere hypotheek-& kredietverstrekker aanbieden. Dat is belangrijk omdat het advies dat we voor jou maken daarmee onafhankelijk is.

Er is geen enkele partij die een aandeel of een belang heeft in ons bedrijf.