Over ons

Foto
Op deze pagina en de onderliggende pagina’s kunnen je met ons kennismaken.
We vertellen je wie we zijn, wat we doen en met wie we samenwerken.

Wat we je ook willen vertellen is WAAROM we onze werkzaamheden voor jou en vele anderen verrichten.

Laten we beginnen met dat we al 20 jaar actief zijn in de financiële dienstverlening. In die tijd nog niet als zelfstandig bedrijf maar wel verantwoordelijk voor een eigen portefeuille met veel klanten.
We hebben dan ook al heel veel meegemaakt in al die jaren.
We zagen ons vak inhoudelijk veranderen, we zagen de samenleving veranderen, we zagen onze klanten veranderen en natuurlijk veranderden wij zelf ook.

Wij zijn gegroeid, natuurlijk ouder (hier en daar een grijze haar) en daardoor wijzer geworden. Maar we zijn vooral gegroeid in ons vak. Ooit begonnen als verzekeringsadviseur in de jaren ’90 en nu in 2016 een financiële dienstverlener die zich met: financiële planning CFP®, pensioenadvies, mediation, ontslagbegeleiding, fiscale hulp en natuurlijk ook nog steeds met verzekeringen bezighoudt.

Tegelijk is bij ons ook het besef gegroeid, dat wij door onze ontwikkeling als mens en als professional een schat aan ervaring hebben opgedaan waarmee we jou en vele anderen kunnen helpen:
* bij het verwezenlijken van je dromen → een nieuw huis, een onbezorgde oudedag,
* bij onderhandelingen over conflicten → mediation, ontslagbegeleiding,
* met ondersteuning tijdens moeilijke perioden in het leven → budgetcoaching, executeur.

Hoe mooi is dat? Wij kunnen en mogen in de levens van onze klanten een belangrijke bijdrage leveren aan de ervaringen die zij opdoen!
En DAAROM werken wij in de financiële dienstverlening.